Yoga

TERAPEUTISK YOGA – eneundervisning

80min. / 700kr.

…giver dig mulighed for at tage din praksis endnu dybere ved hjælp af øvelser, manuelle justeringer og personlig vejledning.
Med udgangspunkt i DIG og dine behov, fordyber vi os i specifikke udfordringer, teknikker, temaer og stillinger. Fokus vil dels være at gøre din praksis sikker og tilpasset dig og din krop, og dels at lade yogaen skabe større balance og velvære i din hverdag.
I undervisningen kan også indgå elementer fra yogamassage, yoga nidra, restorativ og ayurveda.
I princippet er al yoga terapeutisk – Men under disse sessions dykker vi dybt ned i yogaens terapeutiske effekter og evner for netop dig.

Én eneundervisning kan give dig nye perspektiver på din praksis, og ved et forløb på minimum 3 gange vil du desuden gå hjem med et skræddersyet program til din hverdagspraksis.
Kontakt mig for at booke eneundervisning

 

RESTORATIV YOGA – dybdeafspænding

…er en blid yogapraksis, som har til formål at balancere dit nervesystem og genoplade dine batterier. I takt med at puls og blodtryk sænkes, vil du kunne opleve mere ro og harmoni, større væren og hvilen i dig selv og i det hele taget mere energi og større udstråling.

Den restorative praksis består af en række liggende yogastillinger, hvor vi bruger pøller, tæpper, blokke, øjenpuder m.m. til at støtte kroppen og den dybe afspænding. Indholdet målrettes og modificeres til den enkelte. Det kræver ingen forkundskaber i yoga at deltage.

Restorativ yoga undervises primært på hold, workshops osv., men kan også fungere som element i en eneundervisning, hvis du ønsker afspænding med fokus på dig og dine behov.
Tilmeld dig en workshop her
Kontakt mig for at booke eneundervisning

 

UDDANNELSER

 

RESTORATIV YOGA UDDANNELSE

I samarbejde med Malika Baladi udbyder jeg en 60 timers overbygningsuddannelse i restorativ yoga for yogalærere og behandlere.
21. september – 2. december 2018: UDSOLGT
20. september – 1. december 2019: Læs mere her…

YOGA FOR TEENAGERE

Som en del af Lille Yogahus’ grundige børneyogauddannelse underviser jeg på modul 3, som er yoga for tweens og teens. Modulet kan både tages som separat kursus og som en del af hele børneyogauddannelsen. LÆS MERE HER

BASISUDDANNELSE

Enhver rejse starter med et skridt, og i samarbejde med Stine Joo i Næstved er jeg ved at skabe en række minikurser, som tilsammen udgør en basisuddannelse i yoga. Vi satser på at den starter i januar 2019 – Jeg opdaterer her, når det tager form!