EN TIL EN

YOGA MASSAGE – thai inspireret

80min. / 650kr.

En behandling der arbejder hele kroppen igennem med dynamiske bevægelser, stræk, tryk og blide strøg. Der løsnes op i spændinger med dybe stræk og dynamiske bevægelser, der arbejdes på bevægelsesfriheden i kroppens led, samt tryk og strøg der vækker kroppens selvheling og balancerer nervesystemet. Teknisk tager jeg afsæt i stilen “Nerve Touch” (Jack Chaiya & Lek Chaiya, Chiang Mai Thailand), men inddrager også andre teknikker, samt inspiration fra yin yoga massage, reiki m.m.
Behandlingen foregår fuldt påklædt, så medbring løse bukser og t-shirt. Det er en fordel ikke at spise ca. 2 timer før behandlingen.

Læs her, hvordan jeg forholder mig til gældende restriktioner og retningslinjer…


YOGA 1:1 – eneundervisning

90min. / 800kr.

…giver dig mulighed for at tage din praksis endnu dybere ved hjælp af øvelser, manuelle justeringer og personlig vejledning.
Med udgangspunkt i DIG og dine behov, fordyber vi os i specifikke udfordringer, teknikker, temaer og stillinger. Fokus vil dels være at gøre din praksis sikker og tilpasset dig og din krop, og dels at lade yogaen skabe større balance og velvære i din hverdag.
I undervisningen kan også indgå elementer fra yogamassage, restorativ yoga og ayurveda.
I princippet er al yoga terapeutisk – Men under disse sessions dykker vi dybt ned i yogaens terapeutiske effekter og evner for netop dig.

Én eneundervisning kan give dig nye perspektiver på din praksis, og ved et forløb på minimum 3 gange vil du desuden gå hjem med et skræddersyet program til din hverdagspraksis.

Der er desværre fortsat lukket for eneundervisning… Der forventes genåbning i maj – så hold ud lidt endnu!


AYURVEDA – sundhedskonsultation

Yogaens søstervidenskab hedder ayurveda. Ayus = livet, veda = viden, altså er det en videnskab om livet. Dette holistiske system omhandler sundhed, kost og generel velvære, og giver simple og håndgribelige råd til at holde kroppen sund og sygdomsfri.

Kort sagt er det sund fornuft sat i system (mange tusinde år gammelt – og stadig sandt!)

KONSULTATIONER
Til en ayurvedisk sundhedskonsultation arbejder vi specifikt med din sundhed og balance. Du får konkrete tips og sparring, og flere tidligere klienter har oplevet varige sunde vaner og mere velvære.

Jeg udbyder konsultationer i forløb á 2 gange eller flere, for at kunne nå i dybden og følge op. Forløb kan omhandle ét tema i dybden, eller kombinere 2 eller flere.

SOV BEDRE med ayurveda – Hjælp til bedre søvn og gode aftenrutiner.
MERE LIVSGLÆDE med ayurveda – Råd til at optimere velvære og glæde, så du kan leve det liv du ønsker.
RO & RUTINE med ayurveda – Opbyg gode vaner og rytmer i hverdagen, og oplev mere harmoni med din indre natur.
BOOK EN TID

Første konsultation 800,-
2 konsultationer: 1500,-
3 konsultationer: 2108,-
Herefter 700,- pr. konsultation i samme forløb.

Læs her, hvordan jeg forholder mig til gældende restriktioner og retningslinjer…