EN TIL EN

YOGA MASSAGE – thai inspireret

90min. / 650kr.

En behandling der arbejder hele kroppen igennem.

Jeg løsner op i spændinger med dybe stræk og dynamiske bevægelser og arbejder på bevægelsesfriheden i kroppens led. – Med tryk og strøg vækkes kroppens selvhealing og dit nervesystem balanceres.

Teknisk tager jeg afsæt i stilen “Nerve Touch” (Jack Chaiya & Lek Chaiya, Chiang Mai Thailand), men inddrager også andre teknikker fra yin yoga massage, restorativ yoga, reiki m.m.

Behandlingen foregår fuldt påklædt, så medbring løse bukser og t-shirt.
Det er en fordel ikke at spise ca. 2 timer før behandlingen.


YOGA 1:1 – eneundervisning

90min. / 800kr.

…giver dig mulighed for at tage din praksis endnu dybere ved hjælp af øvelser, manuelle justeringer og personlig vejledning.

I princippet er al yoga terapeutisk – Men under disse sessions dykker vi ned i yogaens terapeutiske effekter og evner for netop DIG.

Med udgangspunkt i det der må være tilstede i dig, fordyber vi os i specifikke udfordringer, teknikker, temaer og yogastillinger.
Fokus vil dels være at gøre din praksis sikker og tilpasset dig og din krop, og dels at lade yogaen skabe større balance og velvære i din hverdag.

I undervisningen kan også indgå elementer fra yogamassage, restorativ yoga og ayurveda.

Én eneundervisning kan give dig nye perspektiver på din praksis, og ved et forløb på minimum 3 gange vil du desuden gå hjem med et skræddersyet program til din hverdagspraksis.


AYURVEDA – sundhedskonsultation

60min. / 800kr.

Yogaens søstervidenskab hedder ayurveda. Ayus = livet, veda = viden, altså er det en videnskab om livet. Dette holistiske system omhandler sundhed, kost og generel velvære, og giver simple og håndgribelige råd til at holde kroppen sund og sygdomsfri.

Kort sagt er det sund fornuft sat i system (mange tusinde år gammelt – og stadig sandt!)

KONSULTATIONER

Til en ayurvedisk sundhedskonsultation arbejder vi specifikt med din sundhed og balance.
Du får konkrete tips og sparring, og flere tidligere klienter har oplevet varige sunde vaner og mere velvære.

Jeg udbyder helst konsultationer i forløb á 2 gange eller flere, for at kunne nå i dybden og følge op. Forløb kan omhandle ét tema i dybden, eller kombinere 2 eller flere.

SOV BEDRE med ayurveda – Hjælp til bedre søvn og gode aftenrutiner.
MERE LIVSGLÆDE med ayurveda – Råd til at optimere velvære og glæde, så du kan leve det liv du ønsker.
RO & RUTINE med ayurveda – Opbyg gode vaner og rytmer i hverdagen, og oplev mere harmoni med din indre natur.

DU FÅR en gratis forsamtale på 15 minutter, hvor vi taler dine tematikker igennem og afklarer, hvad ayurvedaen vil kunne gøre for dig.
>>> Skriv dig op til din forsamtale HER.