Jeg holder åbent for alle

Der er lige nu åbent for yogamassager og ayurvediske sundhedskonsultationer…

Ja, hos mig er der åbent for alle – her diskriminerer vi ikke!

Jeg følger og henviser til regeringens anbefalinger, og du som er undtaget restriktionerne, er også hjertelig velkommen.

Med regeringens nye coronapas er der lagt op til, at jeg nu skal lege corona-betjent i min egen virksomhed. Og jeg synes ærlig talt ikke, at det er særligt rart, at du skal blotte personlige oplysninger for mig herunder dit personnummer. Jeg mener ikke, at jeg er uddannet til, at varetage private sundhedsoplysninger.

På et trygt fundament af tillid til hinanden, glæder jeg mig MEGET til, at møde dig i min lille hjertebiks. Her accepteres fritagelse for test, coronapas og/eller mundbind, som loven foreskriver.

Du kan læse om det juridiske ift. undtagelse i bekendtgørelsen (BEK nr. 579 af 31/03/2021) under de forskellige paragraffer – oplysningerne gælder både som kunde og virksomhed:

https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/579?fbclid=IwAR3wwJscQ5Fm7TwbBnF_cmpOUB7WIfmR3S2M4te3OM9HDQQO85HoVZnjsk4

§ 9. Kravet om mundbind eller visir i § 7, stk 1 og 2, gælder ikke personer med nedsat bevidsthedsniveau, fysiske eller mentale svækkelser eller andet, der gør, at de ikke er i stand til at bære mundbind eller visir.
§ 15. § 14, stk. 1, gælder ikke for følgende:
1) Børn under 15 år.
2) Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test.
3) Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test.

Fremviser du ikke test/coronapas eller bærer mundbind/visir, går jeg naturligvis ud fra, at du er fritaget. Det kræver hverken dokumentation eller lægeerklæring.
Du ved selv, om du er fritaget fra corona-test af medicinske, fysiske eller psykiske årsager og du skal IKKE dokumentere dette.

Du skal vide, at jeg selv er fritaget for mundbind – at jeg gør alt for at holde mig sund og rask – og at jeg bliver testet med godkendt spyttest ugentligt.

Vi skal passe på hinanden, og for at kunne det skal vi huske at passe på os selv! Derfor vil glæde mig til at møde dig med omsorg, kærlighed og masser af hjertevarme.

Disse retningslinjer gælder når du besøger mig i Hjerterummet på Faxe Sundhedscenter, eller hvis du booker mig til at besøge dig.
Men selvom der hænger plakater både på Faxe Sundhedscenters fællesområder og mange steder i samfundet, så husk at du ALTID har ret til at være fritaget.