Massage

YOGA MASSAGE – thai inspireret

80min. / 600kr.

En behandling der arbejder hele kroppen igennem med dynamiske bevægelser, stræk, tryk og blide strøg. Der løsnes op i spændinger med dybe stræk og dynamiske bevægelser, der arbejdes på bevægelsesfriheden i kroppens led, samt tryk og strøg der vækker kroppens selvheling og balancerer nervesystemet. Teknisk tager jeg afsæt i stilen “Nerve Touch” (Jack Chaiya & Lek Chaiya, Chiang Mai Thailand), men inddrager også andre teknikker, samt inspiration fra yin yoga massage, reiki m.m.
Behandlingen foregår fuldt påklædt, så medbring løse bukser og t-shirt. Det er en fordel ikke at spise ca. 2 timer før behandlingen.
Kontakt mig for at booke tid

CHI NEI TSANG – mavemassage

80min. / 600kr.

Mange døjer idag med fordøjelsesproblemer, som en bivirkning af vores travle hverdag, urytmiske spisevaner og en kultur der dikterer den flade mave. Chi Nei Tsang betyder at give livsenergi til de indre organer. Denne behandling arbejder primært på mavenregionen, og med cirkulære strøg og dybe tryk skabes en afspænding og udrensning af fordøjelsen, nervesystemet, blodkredsløbet, energibanerne m.m. samt fjerner blokeringer og knuder i vævene. Du vil allerede efter én behandling opleve en forbedring i kroppens energi og din fordøjelse.
Spis ikke et stort måltid op til behandlingen. Undgå CNT-behandling under graviditet, dagene lige før og under menstruation, samt hvis du har pacemaker, cancer eller nylig operation.
Kontakt mig for at booke tid