Om

KIRSTINE STENVAD


Jeg mødte yogaen i forbindelse med min danseuddannelse i 2007. Det skulle vise sig at yogaen tog dansens plads i mit hjerte og dagligdag, og i 2011 begyndte rejsen for alvor med 200hr TT i Hatha Vinyasa, og i juni 2014 afsluttede jeg 500hr TT fokuseret på bl.a. balance som begreb, eneundervisnings terapeutiske effekter og yin yoga massage.

Endvidere har jeg udbygget med en række overbygningsuddannelser, bl.a. Restorativ Yoga TT (Bo Forbes), Chandra Yoga TT (Sattva Yoga), Nerve Touch Thai Yoga Massage Course (Kru Jack Chaiya), Total Yoga Nidra TFT (Uma & Nirlipta Tuli-Dinsmore) og Anatomy in Motion (Tom Myers) – ligesom jeg har fordybet mig i terapeutisk yoga, yin yoga og yoga for kvinder.
Min passion ligger i det introverte, feminine og terapeutiske, og i at vi lærer at lytte til os selv og vores ægte behov, så vi kan være tro overfor os selv. Uanset om det er i en dyb afspænding eller i et svedig vinyasaflow.

Ayurveda er en stor interesse og inspiration i min dagligdag og mit sundhedsperspektiv. Denne gamle, evige og uforanderlige visdom studerer jeg hos dr. Charlotte Bech, og jeg brænder for at videregive og mangfoldiggøre dette sundhedssystem.
Jeg er lægecertificeret ayurvedisk sundhedsvejleder fra Bech Academy i 2016.

Med afsæt i min skolelæreruddannelse tog jeg i 2013 uddannelsen som børneyogalærer (Lille Yogahus). Med den kan jeg kombinere min pædagogiske uddannelse og min passion for yoga – særligt rettet mod de unge teenagere, som jeg beskæftiger mig med til dagligt som efterskolelærer.

Jeg har undervist i yoga siden 2012 i yogastudier, idrætsforeninger, virksomheder og på yogalæreruddannelser. I dag afholder jeg primært workshops, uddannelser, kurser, private klasser og tematiske fordybelsesforløb. Læs med i mit nyhedsbrev.

Mit stolteste projekt må være min Yogalæreruddannelse på 125 timer. Jeg har samlet ALT det der er vigtigt for både at tage sin yogapraksis til det næste niveau og samtidig komme godt fra start med at kunne undervise yogaklasser sikkert og nærværende.

Siden efteråret 2017 afholder jeg desuden Restorativ Yoga Uddannelse – 60 timers overbygningsuddannelse for yogalærere og behandlere i samarbejde med Malika Baladi i vores fælles virksomhed Restorativ Livsstil I/S.
I 2020 udgav vi desuden bogen LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og ro.

Min undervisning er omsorgsfuld, kreativ, hjertevarm og udføres i præcise guidninger – altid med et nærværende overblik der tilgodeser den enkelte elevs behov.

Jeg er certificeret E-RYT® 500 (den højeste undervisercertificering hos Yoga Alliance) og YACEP® (registreret udbyder af uddannelse)

 

Namasté fra