UDDANNELSER

YOGABIZ FRA HJERTETonline forløb for dig, der vil drive autentisk og sund biz

Drømmer du om at være din egen bedste chef? …med en bæredygtig arbejdsdag med tid til egenpraksis – og en yogabiz der afspejler DIG?

Hvis du vil have en sund yogabiz, er det vigtigt at du ikke kun arbejde i men også din biz. Og som soloselvstændig skal den være i tråd med din dharma, så du er 108% autentisk og i flow.

“You cannot start building a house from the roof”
– Dalai Lama

Du skal have et solidt fundament i din yogabiz – Dét udgangspunkt skal være din dharma. Og så skal du kende din målgruppe, niche, kæpheste og forretningsplan.

DET FÅR DU

På forløbet bygger vi dit fundament over 5 moduler, hvor du får:

▪ 5 x live undervisninger (og replays)
▪ 1 x 1:1 mentoring
▪ 5 x live Q&A’s
▪ Worksheets
▪ Fællesskab med de andre yogipreneurs m.m.
▪ … og et fundament din yogabiz kan vokse sig stor fra…
▪ … og en selvtillid i at være DIG – og ro i ikke at sammenligne dig med andre
▪ … og værktøjer til at være den bedste yogaboss (med masser af fritid)

DET PRAKTISKE

Hvert modul varer 2 uger og ligger onsdage kl. 9:00-10:00.
Vi starter hvert modul med en fælles live undervisning på ZOOM (som selvfølgelig også kan ses på replay). Derefter har du 14 dage til at inkorporerer det nye, og du får støtte i vores gruppe undervejs samt Q&A-session samme tid ugen efter (efter modul 1 får du en 1:1 som opfølgning).
Efter forløbet beholder du adgang i et år, så du kan gense igen og igen.

Jeg har din ryg – og glæder mig til at være din mentor!

STRUKTUREN

MODUL 1 – Dharma
d. 12/10 + 1:1-session d. 13/10 eller 14/10 på et tidspunkt du selv booker ind på
Vi starter med DIG. Udgangspunktet for at have en bæredygtig og autentisk yogabiz er at kende dit eget afsæt og mål.
Til den første undervisning får du værktøjerne fra min Dharma-metode, som hjælper dig til at indkredse din dharma. Du får worksheets som derefter kan støtte dig i processen, og vi topper den af med en 30 min. 1:1-session, hvor du får sparring på dine udfordringer, tanker og tvivl ifm. at finde din dharma.

MODUL 2 – Målgruppe
d. 26/10 & 2/11
Når fundamentet er lagt, skal vi have defineret hvem dine drømme-yogier er.
På 2. undervisning får du indblik i hvorfor det er essentielt, og jeg giver dig worksheets og konkret hjælp til at finde din målgruppe med hjertet (og lukke ned for tvivl, FOMO, imposter syndrome og egoets rationaliseringer).
Ugen efter er der en fælles Q&A, hvor alle får sparring og støtte i hver sin proces.

MODUL 3 – Niche
d. 9/11 & 16/11
Der findes INGEN yogalærer som dig – og det er dét, der gør din yoga særlig, som vi skal folde ud på modul 3.
På 3. undervisning lærer du om hvad det vil sige at arbejde med en niche – og konkrete redskaber til at finde dit drys. Og du lærer om de 2 knapper, som du kan skrue på for at lande liiiige dér hvor dine drømmeyogier står og venter på DIG.
Når du står stærkt i dig selv, kan du slippe af med den evindelige tvivl og sammenligning med alle de andre. Glæd dig til at blive fri!
Ugen efter er der en fælles Q&A, hvor alle får sparring og støtte i hver sin proces.

MODUL 4 – Dharmasætning
d. 23/11 & 30/11
Nu er dit fundament ved at være så stærkt, at det skal deles med verden. Så vi skal have styr på dine sociale medier (IG og FB) og hvordan du fremstår autentisk og med en tydelig rød tråd. Din dharmasætning skal have vinger – så vi kommer helt konkret til at arbejde med dit brand og den røde tråd i dét din målgruppe møder hos dig.

Jeg støtter dig i din proces med worksheets og masser af mentor-omsorg.
Ugen efter er der en fælles Q&A, hvor alle får sparring og støtte i hver sin proces.

MODUL 5 – Manifestation
d. 7/12 & 14/12
Nu har du alt hvad der skal til for at drive yogabiz fra hjertet! Derfor handler modul 5 om hvordan du helt præcist driver din biz udfra din dharmasætning. Vi skal have fyldt varer på hylden (i dit eget tempo) og sat prisen. Derfor kommer vi også til at tale om salgsfaser og markedsføring. I den forbindelse kommer vi vist ikke helt uden om det med mindset og begrænsende overbevisninger – så de banditter får også lige en tur i manegen, sådan at du kan mærke dit eget værd og drive en sund yogabiz. Ugen efter er der en fælles Q&A, hvor alle får sparring og støtte i hver sin proces.

Min undervisning tager udgangspunkt i yogaens filosofi og strukturen fra min baggrund som skolelærer. Så du er trygt holdt i hånden hele vejen.

Tør du at drømme stort…?

…Så LOVER jeg at være både mentor, heppekor og gavmild med relevante strategier og tricks.

Opstart onsdag d. 12. oktober kl. 9:00

PRIS = 3875,-
(værdi 6300,-)
Mulighed for rateordning – uden gebyrer sæføli’!


RESTORATIV YOGA UDDANNELSER

Kom med på en af vores populære retreat-uddannelser på SøtofteKur :

Bliv Restorativ Yogalærer

Hvis du er yogalærer, behandler, sundhedsfaglig, terapeut el. lignende, så er den her 60 timer overbygningsuddannelse i Restorativ Yoga for dig.

På denne uddannelse får du kropslig og teoretisk indblik i Restorativ Yoga – i dybden. En viden og erfaring for alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv – og verden.

Næste hold er 23. september – 4. december 2022

Er du allerede Restorativ Yogalærer?

Så kan du nu blive certificeret i Restorativ Yoga ADVANCED – en specialiseringsuddannelse, med en palette af temaer, der er vigtig viden for dig der underviser i restorativ yoga.

Du bygger selv dit forløb med minimum 3 blokke (over max. 3 år) og en afsluttende speciale-opgave inkl. case study-forløb og mentoring. Herefter får du diplom på at du er Advanced med dit eget speciale.

Du kan også vælge at tage 1 eller flere blokke for at øge din viden og ekspertise. Du for deltagerbevis efter hver blok.

Temaer på blokkene udbydes løbende, og kan bl.a. være Stress & Hjernen, Kropsbevidsthed og Mindfulness, Restorativ Yoga 1:1 og flere på vej…

Næste blok: Restorativ Yoga 1:1 (11.-13. nov. 2022)