Yoga

RESTORATIV YOGA – yoga for nervesystemet

…er en blid yogapraksis, som har til formål at balancere dit nervesystem og genoplade dine batterier. I takt med at puls og blodtryk sænkes, vil du kunne opleve mere ro og harmoni, større væren og hvilen i dig selv og i det hele taget mere energi og større udstråling.

Den restorative praksis består af en række liggende yogastillinger, hvor vi bruger pøller, tæpper, blokke, øjenpuder m.m. til at støtte kroppen og den dybe afspænding. Indholdet målrettes og modificeres til den enkelte. Det kræver ingen forkundskaber i yoga at deltage.

Restorativ yoga undervises primært på hold, workshops osv., men kan også fungere som element i en eneundervisning, hvis du ønsker afspænding med fokus på dig og dine behov.


YOGA NIDRA – guidet dybdeafspænding

…er for dig der trænger til at få sorteret i tanker, følelser og indtryk.

Yoga nidra er en dyb og meditativ afspænding, hvor du ligger behageligt og guides til vågen hvile og ind gennem flere af sindets lag. Efter en yoga nidra vil du føle dig genopladet og samlet.
En meditativ praksis, hvor du bliver guidet ind i dit indre univers.

Jeg guider efter traditionelle principper, og skaber kreative universer med inspiration fra naturen og yogaens filosofi.
Praksissen vil være meditativ og hensyntagende.
Alle kan være med uanset alder, skavanker eller forkundskaber.

Tidligere deltager siger: “Det giver mig mere overskud og glæde, og jeg får bearbejdet mine følelser ”


VINYASA YOGA – mindful flow

…beskrivelse er på vej…