Yogalærer fra Hjertet

Yogalæreruddannelse 125 timer


Næste hold starter d. 8. januar 2022

Early-bird indtil 8. december 2021…


Drømmer du om at undervise yoga fra hjertet? – At stå i dig selv med alt det DU er og undervise en yogaklasse med lige præcis det, du ønsker at give videre?
Eller måske vil du gerne nå dybere i din egenpraksis og mærke den komme helt rent fra hjertet?

På denne uddannelse vil du få forståelse for alle yogaens aspekter, og du vil tilegne dig redskaber til at undervise nærværende og anatomisk sikre yogaklasser. Du opnår også en solid egenpraksis, som er tilpasset DIG.

Du får viden, inspiration og løbende personlig sparring til at finde din egen yogalæreridentitet – og blive yogalærer fra hjertet.

Yoga kan tage mange former i dag. Denne uddannelse er i hatha yoga og vinyasa. På cirka et halvt år når vi igennem alt hvad du bør vide, for at kunne undervise en sikker og nærværende klasse, såvel som få en god egenpraksis.

PERSONLIG SPARRING OG UDDANNELSENS OPBYGNING

I et nysgerrigt og uformelt læringsrum vil du udvikle din viden og kropslige erfaring med yoga – du vil øge din bevidsthed i krop og sind, møde andre ligesindede og lære praktiske og teoretiske færdigheder. Du vil fordybe dig i en tusinde år gammel tradition og filosofi formidlet til nutidens livsstil og -syn

Du vil opleve et frirum, hvor alle kan være med, og hvor det næsten er umuligt ikke at lære dig selv bedre at kende på vejen.

Som noget særligt modtager du løbende personlig sparring og supervision igennem uddannelsen.

…fordi jeg ved, at det ofte er et personligt projekt at tage en uddannelse i yoga. Og derfor er det en del af processen at du modtager supervision, støtte og kærlige skub i en konstruktiv retning.

DATOER

MODUL 1
8. januar 2022 kl 8.30 – 20.00
9. januar 2022 kl. 8.30 – 17.00

MODUL 2
5. februar 2022 kl 8.30 – 20.00
6. februar 2022 kl. 8.30 – 17.00

MODUL 3
26. februar 2022 kl 8.30 – 20.00
27. februar 2022 kl. 8.30 – 17.00

MODUL 4
26. marts 2022 kl. 8.30 – 20.00
27. marts 2022 kl. 8.30 – 17.00

MODUL 5
7. maj 2022 kl 8.30 – 20.00
8. maj 2022 kl. 8.30 – 17.00

MODUL 6
TBA

Det er nogle intense dage med en masse viden og praksis. Derfor er det vigtigt du prioriterer at kunne deltage på alle modulerne.

Modul 1-5 er undervisning, gæstelærere, øvelser, praksis osv.
Se et overblik over temaerne her til højre…

Modul 6 er eksamensmodulet, hvor vi afrunder på hjerteligste vis.
Det er en afsluttende praktisk eksamen, hvor du underviser ca. 20 minutter og herefter har vi en kort snak i ca. 10 minutter. Alt sammen i en hyggelig atmosfære og rolig stemning.
Modulet afrundes med den fineste ceremoni, hvor certifikater uddeles.

Udover de givne datoer forventes det, at du bruger ca. 7-10 timer på hjemmeopgaver mellem hvert modul, samt er indstillet på dels at deltage i og dels undervise yogaklasser, som en del af uddannelsesforløbet. Sparring og supervision foregår også mellem modulerne.

´

UNDERVISNINGEN

På uddannelsen fordyber vi os i det grundlæggende indenfor anatomi, filosofi, yogastillinger, sekvensering og undervisningsteknik.

Under hele forløbet vil du opleve en dynamisk vekslen mellem teori og praksis. Processen er vigtig, for at du både vil kunne forstå, opleve og leve yogaen.

Jeg er uddannet skolelærer, så det er min superpower at arbejde didaktisk og progressivt. Jeg kan slet ikke lade være.

Hvert modul bygger derfor på en velovervejet struktur af både oplæg, refleksionsøvelser, gruppearbejde og yogapraksisser.

Desuden fordyber vi os i konkrete temaer på hvert modul, så du får det ind under huden og både får opbygget din egenpraksis og bliver klædt på til at give yogaen videre.

Mellem modulerne vil der være hjemmeopgaver, selvstudium og cases. Dermed får du mulighed for at udvikle din yogalæreridentitet stødt og roligt – og lade den være tro mod den du er og det du gør i dit liv.

TILMELDING

Det forventes at du:

  • Har en fast bevægelses- eller yogapraksis
  • Har dyrket yoga i mindst 1 år
  • Har lyst til at fordybe dig i både din egen praksis og udviklingen af dig som yogaunderviser
  • Prioriterer den nødvendige tid til at fordybe dig mellem modulerne
  • Indgår i en lukket facebookgruppen, som oprettes umiddelbart før opstart. Gruppen bruges til at sende information ud og er samtidig en platform til sparring og deling

Lyder det som noget for dig? Så skal du blot udfylde dette skema – det tager ca. 10 minutter:

Der er åbent for tilmelding indtil d. 3. januar 2022 eller indtil holdet er fyldt.

Senest 7 dage efter vi har modtaget din tilmelding får du svar og info om betaling.
Efter endt uddannelse og bestået eksamen modtager du et certifikat, såfremt du har deltaget i minimum 95% af undervisningen.
(I tilfælde af mere end 5% fravær er der mulighed for at tilkøbe erstatningsopgaver, samt få feedback herpå)

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Jeg vil selvfølgelig gerne ringes ved for en snak, hvor jeg kan svare på dine spørgsmål, så du kan mærke efter om uddannelsen er den rigtige for dig…

Hold også øje på nyhedsbreve, facebook og instagram, hvor jeg løbende skriver om uddannelsen og deler svar på de spørgsmål jeg oftest får.

Motivationen og mavefornemmelsen skal være der – hvis du har dem, så løser vi resten sammen!

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte, for at få en personlig samtale.

INFO-EVENTS: Gratis Yoga – og tid til dig

…Vil du opleve på egen krop, hvordan jeg underviser yoga fra hjertet?
…Har du spørgsmål til uddannelsen – eller til mig?
…Vil du se de lækre lokaler, hvor uddannelsen foregår?

Jeg afholder info-events – TBA

BETALING

Earlybird er 14.200,- (indtil 8. december 2021)
Herefter er prisen 15.500,-

Når du er optaget på uddannelsen indbetales beløbet via bankoverførsel eller mit online betalingsmodul (som både modtager kort og mobilepay), og dermed er din plads på holdet sikret. Hvis du ønsker faktura skal dette anføres i tilmeldingsskemaet.

Der er også mulighed for månedsvis ratebetaling á 2 eller 4 rater. Uden ekstra gebyrer.

Inklusiv i prisen er den fyldige uddannelsesmanual inkl plads til at tage noter.

En del af undervisningen tager desuden afsæt i 2 yogabøger (“Key Muscles of Yoga” og “Hatha Yoga Illustrated”) som du bedes anskaffe inden uddannelsens start. Det vil også være muligt, at købe disse bøger hos mig, så de ligger klar ved uddannelsesstart.

Det forventes at du selv investerer i passende yogatøj, yogamåtte, mad og drikke på weekendmodulerne samt eventuelle udgifter til yogaklasser som en del af hjemmeopgaver. Desuden vil der være anbefalede bøger, du kan vælge at investere i.

Det med småt: 
Ved afbud mere end 30 dage før uddannelsesstart tilbagebetales halvdelen af det fulde beløb. 
Ved afbud mindre end 30 dage før uddannelsesstart tilbagebetales beløbet ikke.
Efter uddannelsens start tilbagebetales beløbet ikke, uanset årsag og tidspunkt.

UNDERVISERE

Din hovedunderviser er mig, Kirstine Stenvad. Jeg har mere end 1000 timers uddannelse bag mig og har undervist tusindvis af yogatimer over de sidste 10 år. Jeg underviser både vinyasa, hatha yoga, restorativ yoga, blid yoga, yoga nidra, børneyoga m.m. 
Jeg er desuden uddannet skolelærer og er formidler i hjertet.

I kraft af min faglige baggrund, bærer denne uddannelse præg at omtanke for indlæring, vekslende læringsstile og et skarpt blik for formidling og din individuelle identitet som underviser.

Sideløbende afholder jeg workshops, uddannelser og forløb – både i Lille Yogahus, i mit yogastudie Hjerterummet Faxe og på kurstedet SøtofteKur.
Jeg er registreret hos Yoga Alliance med E-RYT500 samt YACEP.

Anatomien undervises af den kvalificerede og erfarne fysioterapeut Ida Lindgren.

Du vil desuden møde en række af landets dygtigste yogalærere, som kommer og underviser en alsidig palette af inspirationsklasser.

PRAKTISK

Medbring selv mad og drikke til hvert uddannelsesmodul. Der er køleskab til rådighed i studiet. Der er desuden madsteder, kaffebarer og supermarkeder i nærheden.

På uddannelsesmodulerne, vil du indgå i en såkaldt seva-ordning, hvor vi hjælpes ad med at lave te samt holde lokalerne ryddelige.

Uddannelsen foregår: Lille Yogahus, Nyrnberggade 21, 1. sal, 2300 Kbh. S.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 22260480

BLIV DIN EGEN YOGALÆRER – Rejsen starter snart…

motionmailapp.com

Jeg glæder mig til at starte fordybelsesrejsen sammen med dig!